baby tv pepa prase sa porodicom munja torta na tri sprata

Dečija rodjendanska torta na tri sprata

decija-rodjendanska-torta-na-tri-sprata Povod za pravljenje ove velike torte je bila jedna velika rodjendanska proslava i tom prilikom su na okupljanje pozvani Pepa prase, Džordž, njihovi mama i tata Prase, drugari iz Baby TV-ja, a i Munja je trebalo da odvoza jedan krug.

Do sada ova družina nikada nije bila zajedno na torti i moja je želja i namera bila da na ovoj torti deluju skladno, kao stari drugari koji su se ponovo okupili svečanim povodom… u tom smislu, torta sa motivima pejzaža i neba, kao zajedničko mesto boravka svih ovih drugara učinio je da se svi osećaju prijatno i veselo :)

baby tv pepa prase sa porodicom munja torta na tri sprata
Ova velika dečija rodjendanska torta je na slavlje donela različite ukuse (svaki sprat drugačiji ukus): Mlečna torte, Moskve šnit i Čokoladne torte.

6 Replies
« Pitanja od ranije
  1. Gordana Zdravkovic
    Gordana Zdravkovic says:

    Zamolila bih Vas za par informacija. Naravno prva je koliko kostaju Vase savrsene torte? Nama za kraj Oktobra trebaju dve torte. Rodjendanske zelje su Sleper Mejter iz Diznijevog crtaca Cars, a druga je nesto u vezi Lego Ninjago. Zajedno bi trebale teziti oko 6 kg. Molim Vas za informacije o nacinu narucivanja.
    Pozdrav

    Reply
« Older Comments

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>