torta-petar-pan

Torta o Petru Panu, Kapetanu Kuki, krokodilu i vili Zvončici

torta-petar-pan-kapetan-kuka-krokodil-i-zvoncica Pre nego što sam odlučila da prihvatim porudžbinu za ovu tortu, shvatila sam da će torta o Petru Panu biti još jedan ispit zrelosti koji će pokazati dokle smo stigli u pravljenju figurica od fondana. Odlučujuć je bio unutrašnji osećaj koji je govorio da će figurice na kraju ispasti u skladu sa očekivanjima.
torta-petar-pan
Kao i do sada, sve figurice pravili smo mi izuzev Zvončice, koja nije od fondana, već figurica od plastike, što je i bila želja naše mušterije, kako bi slavljenici ostala uspomena. Moram da priznam da su i Petar Pan i Kapetan Kuka, a bogami i Krokodil Tika Tak, zahtevali prilično vremena, s obzirom da pri pravljenju figurica ne koristimo nikakve kalupe i da je svaki detalj zahtevao da bude posebno napravljen. Ostatak pozadine torte je trebalo da dočara džunglu Nedođije, a želela bih da naglasim da je kompletnu dekoraciju torte mušterija prepustila nama.
torta-kapetan-kuka
Ovo je bila Čokoladna torta.

11 Replies
« Pitanja od ranije
 1. Jelena Mitrović
  Jelena Mitrović says:

  Poštovani,

  Molim Vas da mi kažete koja je kilaža i cena ove torte sa svim figuricama. Hvala unapred.

  Pozdrav,
  Jelena Mitrović

  Reply
 2. Ljiljana Komnenic
  Ljiljana Komnenic says:

  Zelela bih ovim putem da vam se zahvalim na predivnoj Petar Pan torti koju ste napravili za rodjendan mog sina proslog leta. Prevazisli ste sva moja ocekivanja, torta je bila ukusna, a najvaznije od svega, slavljenik je bio odusevljen kao i njegovi gosti! Hvala jos jednom!
  Ljiljana Komnenic

  Reply
 3. Jelena Kovačević Vorgučin
  Jelena Kovačević Vorgučin says:

  Divno izgleda ova Petar Pan torta!
  Interesuje me koliko košta i za koliko je ljudi predviđena, tj koliko je teška

  Unapred hvala,
  veliki pozdrav velikog fana Petra Pana

  Reply
« Older Comments

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>