baby tv torta za adrijana

Baby Tv torta za Adrijana

Dragi naši, još jedan vikend je iza nas koji nam je doneo divne torte, pune izazova i novih ideja. Ovaj put, izdvojiću vam jednu sa kojom sam provodila protekle dane, sve do njene realizacije. Družile smo se često tokom dana, kako fizički (kad bih radila neke njene detalje), tako i u mislima, jer je trebala da bude nešto sasvim drugačije. Naravno, dragoj mušteriji ne bi smetalo ni da je torta bila kao već neka od postojećih na našem sajtu, ali pošto je poverenje bilo bez rezerve, kreativnost i inovativnost ostavljene su meni. Odgovornost je naravno veća, ali sve su slatki izazovi.

Torta je trebala da bude sa nasmejanim i uvek vedrim Baby Tv junacima, sa zvezdicama i kuglicama koje “iskaču” iz torte, sa veselim bojama, slavljenikovim imenom i nezaobilaznim kuglicama. Zvuči kao da je cela priča već ispričana, ali nije baš tako. Treba to sve uklopiti a da ne bude pretrpano, da se slaže i ima neku povezanu nit.
baby tv torta za adrijana
Ono što torti daje poseban utisak je njena trospratnost, koja celu ideju podiže na jedan veći nivo, tačnije lepši i efektniji! A da li je tako, slika je tu, pa vi procenite ;)

Što se ukusa tiče, izabrane su bile Kinder torta, Moskva šnit i Čokoladna.

28 Replies
« Pitanja od ranijeNovija pitanja »
 1. Milena Petrovic-Ilic
  Milena Petrovic-Ilic says:

  Draga mama Torto,

  Koliko bi kostala ovakva torta ako bi imala samo prva 2 sprata (pocev odozdo) i malo manje detalja?
  Koja je minimalna tezina za ovakvu jednu tortu?
  Koliko unapred treba da se naruci?

  Stvarno je prelepa!

  Hvala mnogo!

  Pozdrav,
  Lavova mama

  Reply
 2. Jelena Petrović
  Jelena Petrović says:

  Poštovani,

  Htela bih na naručim tortu za dečiji rođendan za 15.oktobar. Da li biste mi rekli koliko bi koštala ovakva torta (Moskva šnit i Kinder) od oko 4 kilograma?

  Hvala najlepše.

  Jelena

  Reply
 3. Dragana Milojevic
  Dragana Milojevic says:

  Postovani, sad cu i ja kao papagaj… torte su savrsene, precizne, sarene, jedinstvene! I mene zanima “baby tv torta za Adrijana”… okvirna cena, i koja je cena i tezina ovih dvospratnih baby tv torti?
  Molim Vas za odgovor! Hvala

  Reply
« Older CommentsNewer Comments »

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>