baby tv torta za adrijana

Baby Tv torta za Adrijana

Dragi naši, još jedan vikend je iza nas koji nam je doneo divne torte, pune izazova i novih ideja. Ovaj put, izdvojiću vam jednu sa kojom sam provodila protekle dane, sve do njene realizacije. Družile smo se često tokom dana, kako fizički (kad bih radila neke njene detalje), tako i u mislima, jer je trebala da bude nešto sasvim drugačije. Naravno, dragoj mušteriji ne bi smetalo ni da je torta bila kao već neka od postojećih na našem sajtu, ali pošto je poverenje bilo bez rezerve, kreativnost i inovativnost ostavljene su meni. Odgovornost je naravno veća, ali sve su slatki izazovi.

Torta je trebala da bude sa nasmejanim i uvek vedrim Baby Tv junacima, sa zvezdicama i kuglicama koje “iskaču” iz torte, sa veselim bojama, slavljenikovim imenom i nezaobilaznim kuglicama. Zvuči kao da je cela priča već ispričana, ali nije baš tako. Treba to sve uklopiti a da ne bude pretrpano, da se slaže i ima neku povezanu nit.
baby tv torta za adrijana
Ono što torti daje poseban utisak je njena trospratnost, koja celu ideju podiže na jedan veći nivo, tačnije lepši i efektniji! A da li je tako, slika je tu, pa vi procenite ;)

Što se ukusa tiče, izabrane su bile Kinder torta, Moskva šnit i Čokoladna.

28 Replies
« Pitanja od ranije
  1. Daliborka
    Daliborka says:

    Postovani, Torte su vam bozanstvene!Interesuje me koliko bi okvirno kostala torta za 20 ljudi i koliko bi trebala da ima kg?Interesuje me cena figurica (baby tv junaci ) i cena drugih detanja:kuglice,zvezdice,oblaci i ime deteta.Koliko ranije treba da se poruci torta? Hvala,pozdrav!

    Reply
« Older Comments

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>