torta-za-fudbalere-adidas patika

Torta za fudbalere – Adidas patika

torta-u-obliku-adidas-patike

Ne, dragi naši, ovo nije prava patika. Ovo je Adidas patika sa ukusom Plazma torte. I može cela da se pojede. Čak i đon! :)

Možda će nekom zvučati preambiciozno, jer uvek postoji neko ko će primetiti da nije ista kao original (a i nije, jer mi nismo adidas.com već rodjendansketorte.com :) ), ali kad sam pretraživala fotografije sa našim tortama, naišla sam na ovu i pomislila da je ovo greškom ubačena slika prave patike koju nam je mušterija poslala, a onda sam videla naš poslužavnik i shvatila da je to torta koju smo još krajem septembra radili za jednog mladog fudbalera Mijata.

Da, tako to ide. U tom trenutku, kada sam završila dekoraciju, bila sam zadovoljna ali nisam imala takav utisak koji sam imala sada kad je prošlo dva meseca i kada sam je ponovo videla.
Zato, kada fotografišete, nemojte odmah da brišete fotografije sa kojima niste zadovoljni i tražite im mane. Pustite da prođe neko vreme, pa im se vratite. Možda ćete biti prijatno iznenađeni ;) baš kao ja sada.

torta u obliku patike adidas

3 Replies
 1. Mita Filipov
  Mita Filipov says:

  Interesuje nas torta u obliku kopacke.Javite cenu.
  Našem unuku je uskoro rođendan pa da ga malo obradujemo.Mi živimo u Sremčici pored Beograda.
  Dali je to smetnja prilikom isporuke?
  S poštovanjem,Mita Filipov

  Reply

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>