torta-miki-i-mini-u-odelu-deda-mraza

Torta Miki i Mini u kostimima deda Mraza

torta-miki-i-mini-novogodisnjaJoš jedna Novogodišnja torta koja je ukrasila proslavu jednog rođendana ove zime je bila torta sa Miki i Mini u kostimima deda Mraza.
Uvek je interesatno kada poznati crtani junaci obuku za njih nove odežde u skladu sa prilikom i trenutkom. Tada uvek ti poznati crtani junaci zasijaju nekim novim sjajem.
torta-miki-i-mini-u-odelu-deda-mraza
Bila je ovo dekoracija šlagom, a torta je bila nešto veća, što je uglavnom neophodno da bi dekoracija sa više likova bila kako izvodljiva, tako i efektna.

3 Replies
 1. Jovanka
  Jovanka says:

  Sanja,

  Samo da Vam se jos jednom zahvalim na ovako lepoj torti….. Tea i njeni drugari su bili odusevljeni tortom a i ukus im se dopao(torta je bila cokoladna sa visnjama)….. Pohvalila bih vas jos jednom i preporucila svima koji jos uvek nisu probali vase torte…. Odlicne su…bicemo u kontaktu…
  Pozdrav od teinih roditelja

  Reply
  • mama torta
   mama torta says:

   Hvala draga Jovanka, što ste izdvojili dodatno vreme da nam se (pored sms-a) javite i na našoj web stranici. Hvala i na preporukama. Veoma nam je drago nam je da vam se dopala torta. Stojimo vam na raspolaganju. Srdačan pozdrav i srećni praznici!

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>