torta-u-obliku-motora

Torta u obliku Motora

torta-u-obliku-motora U našem voznom parku (naravno trodimenzionalnom) već se nalaze jedan crni porše, lambordžini Aventador, formula 1 i mnogi drugi, ali ovo je prvi 3D motor kojeg smo pravili.

Torta u obliku motora KTM je u potpunosti napravljena od Plazma torte i jako nam je drago da je ispunila željena očekivanja.
torta-u-obliku-motora-ktm

5 Replies
 1. Aleksandra Stojiljkovic
  Aleksandra Stojiljkovic says:

  Dobar dan, mene zanima ova plazma torta u obliku motora. Koliko bi kostala i za koliko bi bila gotova?
  Hvala unapred,veliki pozdrav! Divne su vam torte

  Reply
 2. Jelena Novakovic
  Jelena Novakovic says:

  Dobar dan,htela bi da vas pitam da li bi moglo da se odradi ovakva ista torta ali druga marka motora,koliko ova ima kg tj koja cena bi bila? i da li cete raditi 3 januara,treba mi za suprugov rodjendan:) hvala unapred neka bude ukus svarcvald?

  Reply
 3. Marija
  Marija says:

  Postovana, zanima me da li je moguce 3d tortu pravti u nekoj vocnoj varijanti (recimo moskva snit) i da li koristite sveze voce za izradu torte? Da li koristite puter ili margarin i koju vrstu secera?
  trebala bi mi torta za deciji rodjendan za 29.sept ali jos uvek ne znam koji oblik.. pri tom su mi jako bitni sastojci koji se koriste
  hvala na odgovoru.

  Reply
 4. Dunja
  Dunja says:

  Postovani,zanima me koja je cena ove torte i koliko minimum treba da ima kilograma?I da li postoji mogucnost slanja slike motora po zelji da se uradi?Hvala.

  Reply

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>