Torta u obliku Motora

by mama torta on July 23, 2012

torta-u-obliku-motora U našem voznom parku (naravno trodimenzionalnom) već se nalaze jedan crni porše, lambordžini Aventador, formula 1 i mnogi drugi, ali ovo je prvi 3D motor kojeg smo pravili.

Torta u obliku motora KTM je u potpunosti napravljena od Plazma torte i jako nam je drago da je ispunila željena očekivanja.
torta-u-obliku-motora-ktm

{ 5 comments… read them below or add one }

Aleksandra Stojiljkovic February 5, 2015 at 10:02 pm

Dobar dan, mene zanima ova plazma torta u obliku motora. Koliko bi kostala i za koliko bi bila gotova?
Hvala unapred,veliki pozdrav! Divne su vam torte

Reply

Jelena Novakovic December 16, 2012 at 10:21 pm

Dobar dan,htela bi da vas pitam da li bi moglo da se odradi ovakva ista torta ali druga marka motora,koliko ova ima kg tj koja cena bi bila? i da li cete raditi 3 januara,treba mi za suprugov rodjendan:) hvala unapred neka bude ukus svarcvald?

Reply

Marija September 20, 2012 at 11:21 am

Postovana, zanima me da li je moguce 3d tortu pravti u nekoj vocnoj varijanti (recimo moskva snit) i da li koristite sveze voce za izradu torte? Da li koristite puter ili margarin i koju vrstu secera?
trebala bi mi torta za deciji rodjendan za 29.sept ali jos uvek ne znam koji oblik.. pri tom su mi jako bitni sastojci koji se koriste
hvala na odgovoru.

Reply

Dunja September 17, 2012 at 12:10 am

Postovani,zanima me koja je cena ove torte i koliko minimum treba da ima kilograma?I da li postoji mogucnost slanja slike motora po zelji da se uradi?Hvala.

Reply

Marina August 6, 2012 at 9:55 am

Dobar dan, interesu je me koliko je na primer kostala ova torta u obliku KTM motora?poz

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: