torta-gusarski-brod

Torta Gusarski Brod

Dragi naši, želimo vam srećnu i uspešnu Novu Godinu, i da vaši porodični i poslovni brodovi uspešno krote nemirne vode ovih turbulentnih godina, baš kao što su to krajem decembra činili mali gusari :)

torta-mali-gusari

Gusarski brod – Mlečna torta, ostrvce – Plazma torta, kovčeg naravno pun zlata

Torta gusarski brod je rađena prema uputima jedne kreativne mame, koja je nakon što nas je opskrbila sa slikama koje su ilustrovale njenu viziju, imala dovoljno hrabrosti i poverenja da konačne odluke prepusti nama.

torta-gusarski-brod

Iako je brod bio od kremaste Mlečne torte, ipak su zaplovili :)

Mi smo se potrudili da mali gusari i brod budu bliski željama dečaka, a ukus uživanje za sve goste. Bilo nam je zadovoljstvo.

3 Replies
 1. Daniela
  Daniela says:

  Postovani,

  Ova gusarska torta je ono sto trazim. Molila bih da mi kazete koja je cena po kg I koliko kg je minimum da bi se ona porucila. Takodje me zanima I vreme isporuke od trenutka porucivanja.

  Hvala puno

  Reply
 2. Tatjana Scepanovic
  Tatjana Scepanovic says:

  Postovani,

  ova torta je prelepa, zaista bliska zeljama decaka. Interesuje me cena jer se uskoro blizi rodjendan jednom malom gusaru!

  Hvala
  Tanja

  Reply

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>