torta-lalaloopsy-peanut-big-top-alice-in-lalaloopsyland

Torta sa Lalaloopsy lutkicama: Alice in Lalaloopsyland & Peanut Big Top

torta-lalaloopsy-peanut-big-top-alice-in-lalaloopsyland

Samo za (ne)poznavaoce: na slici su Peanut Big Top i Alice in Lalaloopsyland :)

Za one koji se manje razumeju (uglavnom muške), Lalaloopsy su najnežnije krpene lutkice na svetu! Torta sa Lalaloopsy lutkicama Alice i Peanut Big Top, koju vam danas predstavljamo je rađena u isto vreme kada i Lalaloopsy torta sa Pix E Flutters i Blossom Flowerpot. Slavljenice su dobre drugarice, slavile su rođendan istoga dana i obe vole da se igraju sa Lalaloopsy lutkicama, a slike sa rođendana sa Lalaloopsy tortama će jednoga dana oživeti lepe uspomene na detinjstvo.
lalaloopsy-figurice-za-tortu-detalj

Lalaloopsy lutkice su učinile da dečija rođendanska torta postane ono što je san svake dečije torte - deo uspomene na detinjstvo.

U međuvremenu, mi smo se potrudili da pre nego što torta postane uspomena, slavljenica i gosti uživaju u izgledu i ukusu.

1 reply
 1. Sladjana
  Sladjana says:

  Postovani,
  Molim Vas za informaciju koja je cena torte Lalaloopsy sa dve lutke na sprat 3 -3.5kg. Recimo kombinacija dole Jafa torta a gornji sprat Kapri torta ?

  Hvala unapred,
  Pozdrav

  Reply

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>