torta-belka-i-strelka

Torta Belka i Strelka

torta-belka-i-strelka

Prva živa bića koja su se vratila iz kosmosa - ovekovečena i na jednoj dečijoj torti :)

Da li vi znate ko su Belka i Strelka? Današnja torta je ne samo prvoklasna poslastica, nego i važna lekcija iz istorije.

Belka i Strelka, su dva psa, koji su posle čuvene Lajke poslati u kosmos i ujedno su i prva bića koja su se živa i zdrava vratila iz kosmosa. Kasnije su postale junaci crtanih filmova, a ovo je prvi put da su postale i glavni junaci jedne dečije rođendanske torte. :)

Baveći se ovim poslom shvatili smo da maštovitih roditelja ima mnogo više nego što smo i mogli da zamislimo. Crtani filmovi o Belki i Strelki, kao i svemirska rođendanska torta Belka i Strelka su sjajan način da deca nauče zanimljivu istoriju o ovim divnim bićima.

belka-i-strelka-svemirska-torta Dragi roditelji, hvala na poverenju. Bilo nam je zadovoljstvo da kreiramo tortu koja je poslužila kao slatki udžbenik iz istorije! :)

0 Replies

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>