svecana-torta-za-prvi-rodjendan-svecani-broj-1-i-pticice

Vujadinova svečana torta za prvi rođendan

svecana-torta-za-prvi-rodjendan-svecani-broj-1-i-pticice

A slavljenikovo ime je bilo ispisano na zastavicama od fondana :)

Evo jedne ideje za rođendanske torte sa Shabby Chic temom. Mladi slavljenik Vujadin dopustio je mami da osmisli njegovu tortu za prvi rođendan :) S obzirom da je ovaj stil i dalje veoma aktuelan, mama Milijana je želela da prva rođendanska torta njihovog prvenca bude njime inspirisana, kao što je bila i njihova svadbena torta koju smo pravili prošle godine, a kako je ona izgledala pogledajte ovde.
torta-za-1-rodjendan-broj-1-sa-masnicom

Tajni sastojak dekoracije je mašnica na svećici :)

Naše verne mušterije bile su vredne pa su na vreme poslali slike koje smo koristili za izradu ove torte, te smo mi imali dovoljno vremena da sve ovo realizujemo u skladu sa željama.
Ali, kako Milijana i Đorđe poznaju našu kreativnost, ostavili su nam slobodu da se poigramo sa detaljima, bilo da nešto izostavimo ili dodamo. Na ovaj način, iako im je izgled torte bio poznat, ipak smo uspeli da ih iznenadimo i obradujemo. :)
A verovali ili ne, glavni detalj bila je svećica koja je imala leptir mašnu, kakvu je, kako smo kasnije saznali, imao i sam slavljenik :)

2 Replies

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>