torta-za-doktore

Torta za doktore

Svaka torta ima svoju priču. Uglavnom znamo osnovne podatke, za koga i kako treba da izgleda. Svaka je posebna, ali da kažemo da su većina rođendanske, slavljeničke, poneka je zaljubljena, neke su za nasrećniji dan onih koji krunišu svoju ljubav, a poneka je jednostavno… drugačija.

torta-za-doktore

Ova torta nam je pričala o dobroti, sreći i zahvalnosti.

Toliko drugačija, da većini ljudi i ne pada na pamet da postoje i takve torte.

Nedavno, jednoj devojčici je bila potrebna pomoć zdravstvenih radnika iz Instituta za Majku i Dete u Zemunu.
Na veliku radost devojčice i roditelja, sve se završilo srećno.
Ne znamo detalje.
Znamo samo da su zahvalni roditelji osećali potrebu da uzvrate. Iz našeg iskustva, znamo da takvu potrebu osećamo kada dobrota koja nam je pružena prevazilazi granicu onoga što se podrazumeva.
Kao što često biva kada su dobra dela u pitanju, roditelji devojčice su želeli da tortu u Institut, na odeljenje gde je lečena devojčica, dostavimo anonimno.
Možda su smatrali da će na isti način kao što su ljubav i pažnja zdravstvenih radnika Instituta za Majku i Dete pronašle put do nepoznate devojčice, njihova ljubav i zahvalnost takođe pronaći put.

Nama je predata odgovornost da tu ljubav i zahvalnost pretočimo u slatku kreaciju koju smo mi kratko nazvali torta za doktore, iako je tačnije torta za zdravstvene radnike Instituta za Majku i Dete.

Bilo nam je zadovoljstvo i hvala na poverenju. :)
torta-uniforma-za-lekare

1 reply
 1. Vera
  Vera says:

  Postovani

  Da li mozete da napravite tortu da ima neke veze sa trkačem/maratonac?
  Koja je minimalna kilaža i koliko se ceka na porudzbinu?

  Hvala

  Reply

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>