Dečije torte – Albumi

Predstavljamo vam prelepe dečije torte iz naše radionice, izvanrednog ukusa. Klikom na sliku torte otvarate album u kome se nalaze ostale torte dekorisane na tu temu. Isporuka besplatna za Beograd.

Dečije torte – Slike

U gornjem delu ove stranice mogli ste da pogledate albume, u zavisnosti od dekoracije. U nastavku možete da pogledate slike dečijih torti, a klikom na sliku možete da pogledate veću sliku.

U slučaju da imate svoju ideju o dekoraciji torte za rodjendan vašeg deteta, pošaljite nam email na rodjendansketorte@gmail.com

97 Replies
« Pitanja od ranije
 1. Biljana
  Biljana says:

  Molim Vas, da mi posaljete cenu za kapri tortu. Zanima me da li isporucujete tortu i kada moram da narucim?Najverovatnije bih uzela dekoraciju gerberi iz albuma svecane torte, da ima 4 kg.Takodje me zanima da li moze na dva sprata? Hvala.

  Reply
 2. Radmila Medić
  Radmila Medić says:

  Poštovani!

  Danas ste učinili za mene nešto jako veliko i lepo. Iz Odžaka sam, naručila sam tortu da se isporuči u Beogradu, Vi ste to uradili u roku od dva dana, napravili ste prelepu tortu i isporučili je u tačno zakazano vreme. Slavljenica je oduševljena i iskreno se obradovala. Toplo Vas preporučujem, za sve vrste slavlja. Vidim da se potpisujete sa “mama torta”, ma vi ste DOKTOR ZA TORTE.
  Zahvaljujem Vam se što ste učinili da budem danas jako sretna.
  Medić Radmila iz Odžaka, Vam želi puno uspeha u daljem radu.

  Reply
  • mama torta
   mama torta says:

   Poštovana Radmila, drago nam je da smo posao ‘posrednika’ uradili baš onako kako ste zamislili :)
   Bićemo tu i drugi put. Pozdrav od našeg tima!

 3. Dragana
  Dragana says:

  Hvala vam mnogo na torti povodom naseg prvog rodjendancica. Torta je bila bozanstveno lepa i savrseno ukusna (moskva snit i cokoladna).

  Reply
  • mama torta
   mama torta says:

   Hvala vama Dragana! Dobrodošli u klub naših zadovoljnih mušterija! :) Do sledeće prilike, pozdrave šalje tim Devet paunica!

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] iz ovih razloga, kvalitetne dečije torte se visoko cene, a ova profesija okuplja vrhunske sladokusce i kreativne umetnike, tako da najveći […]

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>