Dečije torte – Albumi

Predstavljamo vam prelepe dečije torte iz naše radionice, izvanrednog ukusa. Klikom na sliku torte otvarate album u kome se nalaze ostale torte dekorisane na tu temu. Isporuka besplatna za Beograd.

Dečije torte – Slike

U gornjem delu ove stranice mogli ste da pogledate albume, u zavisnosti od dekoracije. U nastavku možete da pogledate slike dečijih torti, a klikom na sliku možete da pogledate veću sliku.

U slučaju da imate svoju ideju o dekoraciji torte za rodjendan vašeg deteta, pošaljite nam email na rodjendansketorte@gmail.com

107 Replies
« Pitanja od ranijeNovija pitanja »
 1. Dragana
  Dragana says:

  Draga Sanja,
  Zelim da vam se zahvalim u Vukovo ime , a i ja na fenomenalno odradjenoj torti i sto ste se potrudili da ostvarite njegovu zelju. Stvarno svaka cast za rad. Vuk je bio presrecan!
  Sve najbolje vam zelimo u daljem radu!
  Veliki pozdrav

  Reply
 2. Zlatica
  Zlatica says:

  Postovani,

  Interesuje me torta za 1.rodjendan koji slavimo 7.maja u pitanju je decak i voleli bismo tortu sa motivima baby tv-ja, imacemo oko 50 gostiju tako da pretpostavljam da bi minimum bio 5 kg, molim vas za povratni info koja bi cena bila i da li ste u mogucnosti da je napravite?

  Unapred hvala.

  Pozdrav,

  Zlatica

  Reply
 3. Branislava
  Branislava says:

  Poštivani,
  zanima me koliko bi koštala torta od 3-3,5kg za dečiji rođendan. Npr. čokoladni ukus, neka prostija, ali efektna dekoracija. U pitanju je drugi rođendan moje ćerkice. Rođendan organizujemo u jednoj beogradskoj igraonici.

  Unapred zahvalna, mama Branislava

  Reply

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>