Torta Pepa Prase

Za klince koji vole Pepu i Džordža

Torta Pepa prase je jedna od najtraženijih dečijih torti koja se nalazi u našoj ponudi. Obično Pepu najviše vole najmlađi. Torte sa Pepa prasetom, Džordžom i tatom i mamom prase su vam na raspolaganju u kombinaciji sa raznim ukusima, u zavisnosti od vrste dekoracije.

Ako imate svoju viziju kako biste želeli da izgleda vaša Pepa prase torta, pošaljite nam sliku torte koju biste želeli da vam napravimo na e-mail rodjendansketorte@gmail.com i pozovite nas.

43 Replies
« Pitanja od ranije
 1. Jelena
  Jelena says:

  Poštovana Sanja, zahvaljujem Vam što ste nam po drugi put ulepšali rodjendan :-). Torta je bila predivno ukrašena i veoma ukusna. Baš onakva kakvu smo želeli. Hvala najlepse :-)
  Srdacan pozdrav.

  Reply
 2. Jelena
  Jelena says:

  Postovani,
  zanima me gde se mogu probati vase torte kao i koje sve ukuse imate u ponudi?Koja je cena torti po kg,konkretno me zanima torta pepe sa porodicom na pikniku na tri sprata,i koliko ima kg?
  Hvala unapred
  Pozdrav
  Jelena

  Reply
 3. slavko
  slavko says:

  Interesuje me cena prve torte tezine od 2-2,5 kg. i da li ih saljete van Beograda (u Sombor)? Koliko je dostava. Hvala

  Reply
« Older Comments

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>