Ukoliko tražite tortu za dečiji rođendan, možete posetiti našu posebnu stranicu za Dečije torte, u okviru kog se nalaze Baby Tv torte, Hello Kitty torte, Torta Pepa prase itd.

U galeriji Razne torte, možete pogledati: Torte za firme, Torte u obliku Gitare i Torte za fudbalere.

U galeriji Svečane torte, možete pogledati Torte u obliku srca, Torte za krštenje, Torte za 1 rodjendanTorte za 18. rodjendan i Specijalne torte.

S obzirom na raznovrsnost naših torte, katalog torti koji možete pogledati na našem sajtu je deo naše ponude koja se stalno povećava – s obzirom da torte pravimo i ukrašavamo prema slici koju VI izaberete.

Na ovoj stranici smo izdvojili torte koje su po svom izgledu univerzalnije, možda ćete se odlučiti da neku od njih izaberete za dete, a možda ćete iz vama poznatog razloga pokloniti takvu tortu vama dragoj osobi. Nadamo se da ćete pronaći šta vam odgovara, a ako ne pronađete, pošaljite nam sliku kakvu biste tortu želeli da vam uradimo na mejl rodjendansketorte@gmail.com.

16 Responses to “Katalog torti”

 1. Dali says:

  Nasli smo medju slikama i nasu tortu..Sareni robot..Moskva snit..Savrsena!!!
  Za 10-ku ste..

 2. Jelena says:

  Nama ste uradili plazma-Ben Tena za 23. april i neizmerno smo vam zahvalni! Deca su tortu bukvalno progutala tokom žurke, to još nikada nisam videla! Svi su tražili još po jedno (ili dva!) parčeta, što je za klince ovog uzrasta neverovatno – obično tortu samo probaju i idu da nastave sa igrom.
  Sjajni ste! Svima ćemo vas preporučiti. Još jednom hvala!!!

 3. natalija says:

  želela bih da vam se zahvalim što ste nam ulepšali proslavu rodjendana vašim PREUKUSNIM tortama!!!!!!!! torte su bukvalno planule za sekund, zamalo da ih i ne probam!!!!!!!! :)
  veliki pozdrav i još jednom mnogo vam hvala!!!!!!!!!

 4. sanja says:

  sta da vam kazem,torte su vam prelepe,a sto je jos vaznije,ukusne su.Eto mom sinu je 23.januara bio prvi rodjendan i torta nam je bila savrsena(vini pu).Jos jednom veliko hvala!

 5. lejla says:

  joj ove torte su zakonnnn heheheheh sad bi sve pojelaaaaaaa hehehe njammii

Leave a Reply