Katalog torti

Ukoliko tražite tortu za dečiji rođendan, možete posetiti našu posebnu stranicu za Dečije torte, u okviru kog se nalaze Baby Tv torte, Hello Kitty torte, Torta Pepa prase itd.

U galeriji Razne torte, možete pogledati: Torte za firme, Torte u obliku Gitare i Torte za fudbalere.

U galeriji Svečane torte, možete pogledati Torte u obliku srca, Torte za krštenje, Torte za 1 rodjendanTorte za 18. rodjendan i Specijalne torte.

S obzirom na raznovrsnost naših torte, katalog torti koji možete pogledati na našem sajtu je deo naše ponude koja se stalno povećava – s obzirom da torte pravimo i ukrašavamo prema slici koju VI izaberete.

Na ovoj stranici smo izdvojili torte koje su po svom izgledu univerzalnije, možda ćete se odlučiti da neku od njih izaberete za dete, a možda ćete iz vama poznatog razloga pokloniti takvu tortu vama dragoj osobi. Nadamo se da ćete pronaći šta vam odgovara, a ako ne pronađete, pošaljite nam sliku kakvu biste tortu želeli da vam uradimo na mejl rodjendansketorte@gmail.com.

{ 16 comments… read them below or add one }

Dali January 5, 2011 at 5:47 pm

Nasli smo medju slikama i nasu tortu..Sareni robot..Moskva snit..Savrsena!!!
Za 10-ku ste..

Reply

Jelena May 5, 2010 at 5:58 pm

Nama ste uradili plazma-Ben Tena za 23. april i neizmerno smo vam zahvalni! Deca su tortu bukvalno progutala tokom žurke, to još nikada nisam videla! Svi su tražili još po jedno (ili dva!) parčeta, što je za klince ovog uzrasta neverovatno – obično tortu samo probaju i idu da nastave sa igrom.
Sjajni ste! Svima ćemo vas preporučiti. Još jednom hvala!!!

Reply

natalija March 21, 2010 at 11:40 pm

želela bih da vam se zahvalim što ste nam ulepšali proslavu rodjendana vašim PREUKUSNIM tortama!!!!!!!! torte su bukvalno planule za sekund, zamalo da ih i ne probam!!!!!!!! :)
veliki pozdrav i još jednom mnogo vam hvala!!!!!!!!!

Reply

sanja February 8, 2010 at 7:05 pm

sta da vam kazem,torte su vam prelepe,a sto je jos vaznije,ukusne su.Eto mom sinu je 23.januara bio prvi rodjendan i torta nam je bila savrsena(vini pu).Jos jednom veliko hvala!

Reply

lejla January 28, 2010 at 11:34 am

joj ove torte su zakonnnn heheheheh sad bi sve pojelaaaaaaa hehehe njammii

Reply

natalija January 24, 2010 at 8:56 pm

sve torte fantasticno izgledaju. mom sinu se blizi 5. rodjendan, a hoce samo CARS. da li ste je do sada pravili i da li mogu da vam posaljem sliku kako bih ja volela da ona izgleda. pozdrav

Reply

mama torta January 26, 2010 at 8:20 am

Drago nam je da vam se sviđaju naše torte. Rado bismo uradili takvu tortu, a sliku nam možete poslati na mejl rodjendansketorte@gmail.com
Kontaktirajte nas telefonom kada pošaljete sliku.

Srdačan pozdrav!

strahinja September 1, 2009 at 5:47 pm

Proslog petka kada je bio rodjendan mog sina narucili smo milku i i coko nec tweety obe torte su iznenadile goste i ukusom i dekoracijom a bogami i nas (roditelje) ukusom. Toplo preporučujem organizatorima svih decjih zabava da sto se tice torti kontaktiraju bas ovu kucu.

Reply

jelena July 21, 2009 at 1:49 pm

torte su prelepe,volela bih da imam recept “milke” i “kapri” torte.

Reply

glumica June 23, 2009 at 12:27 pm

ma SVE torte su PREUKUSNE!!! i nisu kao one kao sto narucite u nekoj radnji,tamo su sa puno svega i svacega,a ovde su sve domaci-prirodni materijali i sastojci :)
SVAKA CAST!

Reply

Dragana May 30, 2009 at 9:33 am

vaše torte sve izgledaju predivno,ali nigdje ne mogu naći sliku spajdermena a mom sinu je za sedam dana 6. rođendan,hoće samo njega!!!Pomagajte!!!

Reply

tetka May 14, 2009 at 10:34 am

….kako je ukusna ova kapri tortaaa….fenomenalno!!!

Reply

jelena May 2, 2009 at 8:37 am

ove torte su oooodddddddddllllllllliiiiičččnnnnnnneeeee!!!!

Reply

veljko April 13, 2009 at 12:42 pm

svaka cast! imao sam prilike da degustiram milku. Torta je mnoooogo dobra

Reply

Natasa April 4, 2009 at 6:57 pm

slike su neverovatne!!! :)) izgeda VEEEEEOMA ukusno!

Reply

Foxy March 28, 2009 at 7:14 pm

mmmm….Ja bih prvo Kapri torticu……!!!!mmmm

Reply

Leave a Comment