Moskva Šnit torta

Moskva šnit torta je svetski a naš brend, koji je još davnih godina proslavio poslastičarnicu hotela “Moskva” u Beogradu.

Svaki zalogaj donosi ukuse lešnika, višnje i ananasa koji se ravnomerno prepliću između četiri kore od mlevenih oraha. Neki od onih koji su probali našu Moskva šnit tortu, kažu da im je to postala omiljena torta.

moskva snit torta

58 Replies
« Pitanja od ranijeNovija pitanja »
 1. Marija
  Marija says:

  Dobar dan,
  možete mi reći da li je moguće napraviti tortu Moskva šnit od 2 kg u ovom obliku (torta-u-obliku-broja-3-cars-figurice)?
  http://rodjendansketorte.com/slike/decije-torte/cars-torte/torta-u-obliku-broja-3-cars-figurice.jpg
  Isto tako me interesuje cena i da li postoji mogućnost da umesto 3 autića budu 2 a umesto kora sa mlevenim orasima budu biskviti? Nama bi torta bila potrebna za 19 jun i trebali bi znati kako se rezerviše.

  Srdačan pozdrav Marija

  Reply
 2. cile
  cile says:

  Poštovani,
  interesuje me cena za moskva šnit tortu od 2 kg u obliku crvenog srca uokvirenog mašnom.Naručila bih tortu za nekog u Bgd-u,a platila na vaš račun ako je moguće.

  Reply
 3. Ala
  Ala says:

  Postovani, interesuje me Moskva snit torta od 3kg, ukrasena mali pony. Kolika bi bila cena za obicnu pravougaonu, a koliko na sprat? Rodjendan je 11.03., koliko ranije treba naruciti? Unapred hvala, Ala.

  Reply
« Older CommentsNewer Comments »

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>