Posna Kapri torta

Posna kapri torta se od naše mrsne kapri torte razlikuje po korišćenju posnog šlaga, margarina i posne čokolade. Ukus je sjajan, neki kažu čak bolji od mrsne! Probajte i proverite, nećete se pokajati.

posna-kapri-torta

9 Replies
Novija pitanja »
 1. Bina
  Bina says:

  Mnogo mi se dopada Vasa posna Capri torta kako izgleda i cini mi se da je veoma ukusna. Da li mogu da dobijem recept za nju?

  Srdacan pozdrav!

  Reply
 2. jasmina
  jasmina says:

  postovani interesuje me koliko bi kostalo 3 kg posne kapri torte i da li je izvodljivo da bude u obliku hello kity , slavimo prvi rodjendan 11 septembra i koliko u napred mora da se poruci ?! unapred hvala i pozdrav.

  Reply
 3. Mira Jović
  Mira Jović says:

  Poštovani,
  torte u vam božanstvene.
  Pošto sam iz Zaječara teško je da tortu poručimo od vas.Pokušala bih da napravim unucima posnu kapi tortu .I jedan i drugi slave u postu rodjendane.Da li mogu da dobijem recept za posnu kapri tortu i da li možete da mi kažete kako se pravi fondan masa koju pokušavam godinama da napravim ali mi ne polazi za rukom.
  Sve najlepše i
  srdačan pozdrav iz Zaječara od Mire!

  Reply
Newer Comments »

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>