Reforma torta

Reforma torta je jedna od starih, legendarnih čokoladnih torti. Sastoji se od prepoznatljivog čokoladnog fila i sočnih kora od mlevenih oraha. Ko ne proba, kajaće se, a ko proba – poželeće još.

reforma torta

16 Replies
« Pitanja od ranijeNovija pitanja »
 1. Konjević Zinaida
  Konjević Zinaida says:

  Poštovanje, želela bih supruga da obradujem za rođendan koji je 30.11. tortom u obliku lule … možete li mi to uraditi i koja bi bila cena?!! O vrsti torte bismo se onda naknadno i dogovorili. Hvala.

  Reply
 2. Ivana Jovanovic
  Ivana Jovanovic says:

  Postovani,
  da li mozete da mi odgovorite koliko bi kostala torta u obliku omnitriksa sa neke 2 figurice junaka sa strane i Ben 10 figuricom na vrhu (to je, zapravo ona verzija omnitrixa sa vatrenim sa strane, ali bih ja volela, ako moze, jos jedna figurica sa druge strane i Ben na vrhu), neka cokoladna verzija- kinder, reform ili sta jos imate, oko 3-4 kilograma?
  Hvala najlepse,
  Ivana

  Reply
 3. Sanja
  Sanja says:

  Poštovani/a,

  Htela bih da uzmem neku od čokoladnih torti (milka, čokoladna, reforma…) od 3-3,5 kg, za dečji rođendan. Zanima me koja je cena za klasičnu dekoraciju, a koja kada se dekoriše dečjim motivima?

  Pozdrav,

  Reply
« Older CommentsNewer Comments »

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>