Vaš tim je grupa umetnika i entuzijasta koji su kreirali torte čije slike su na ovom sajtu. Nalazimo se u Beogradu na Zvezdari.

Ukrašavanje torti je umetnost i veština, koju za vas izvodimo manuelno. Ne postoje mašine koje će odštampati poruku na torti ili koje će pomoći u crtanju likova. Zato je vaša torta uvek jedinstvena.

Možemo da vam ponudimo više nego što možete da zamislite. Pozovite nas, voleli bismo da čujemo vaše ideje. Važno je da znate da nikada nećemo prihvatiti da uradimo nešto što ne možemo da ostvarimo.

Sve dekoracije koje možete pogledati na sajtu delo su naših ruku i možete očekivati da će vaša torta biti na istom nivou kvaliteta.

Pratimo svetske trendove na polju dekoracija, dok smo po pitanju ukusa okrenuti našem podneblju. Ako vam je i ukus veoma bitan, baš kao i izgled na pravom ste mestu. Ako već niste, pogledajte koje ukuse smo pripremili za vas.

Na dan proslave možete da se opustite i uživate u svakom trenutku – vašu tortu ćemo besplatno isporučiti gde god vi kažete, na teritoriji Beograda.

Svima koji poručujete vaše torte kod nas – hvala vam na ukazanom poverenju! Budite bezbrižni, mi vodimo računa da vaša torta i ubuduće bude primer dobrog ukusa i kvaliteta.

Veliki pozdrav!

69 Replies
« Pitanja od ranijeNovija pitanja »
 1. Dragana
  Dragana says:

  Koliko bi koštala torta u obliku glave Miki mausa (kao ona iz vaše galerije sa Mini) sa kinder ukusom? Koliko ranije treba da se poruči? Hvala

  Reply
 2. Gordana
  Gordana says:

  postovanje,
  meni bi za 19 .novembar trebala torta svarcvald sa slikom koju bih vam poslala (slika motora). kolika je najmanja gramaza torte koju bi trebalo da narucim??? i koliko bi sve to zajedno kostalo?
  unapred zahvalna
  Gordana TRAJKOVIC

  Reply
 3. Radmila Medić
  Radmila Medić says:

  Poštovani!

  Živim u Odžacima, u Vojvodini, nisam u mogućnosti da dodjem u Beograd zbog bolesti. Kako bih mogla da naručim tortu i da je vi dostavite u ulicu Braće Jerkovića mislim na način plaćanja?

  Reply
 4. Mila
  Mila says:

  Moram svima da kažem da je torta bila veoma ukusna i da je izgledala baš onako kako sam ja želela.
  Hvala celom timu koji je radio na mojoj torti i još više se zahvaljujem na strpljenju i ljubaznosti i poverenju.
  Svako dobro!

  Reply
  • mama torta
   mama torta says:

   Poštovana Mila,
   hvala vama na ukazanom poverenju i lepoj saradnji! Uskoro će biti objavljena, tako da ćete imati slatki podsetnik sa vaše proslave.
   Pozdrav od našeg tima Devet paunica!

« Older CommentsNewer Comments »

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>