Torte u obliku auta

Za vas koji volite dobar auto i brzu vožnju

Ako želite da izazovete oduševljenje svih prisutnih, obožavate serijal Fast & Furious, maštate da ste vi vozač u filmu Taxi ili jednostavno ne možete bez vašeg četvorotočkaša, na pravom ste mestu. Torta auto je pravi izbor za vas.

Torte u obliku auta pravimo tako da budu verne slici koju ste nam poslali na email rodjendansketorte@gmail.com.

Ukoliko želite da torta bude 3D, ukus je Plazma torta (sa lomljenom čokoladom), odlična torta, kao i ostale .

4 Replies
 1. Tatjana Janjic
  Tatjana Janjic says:

  Molim Vas da mi kazete cenu torte tezine oko pet kg, u obliku policijskog auta, ili ferarija i da li vrsite isporuku za pancevo i koja je cena isporuke. Torta mi treba za 11.12.2015.

  Unapred hvala!

  Reply
 2. mima
  mima says:

  Postovani, postoji li mogucnost da se napravi torta za 29.09 u obliku automobila Ferari kao na vašoj slici? Da li je moguće da torta bude reforma, jafa torta ili čokoladna torta, a ne plazma torta. Najzad koja bi bila cena za tortu od 2-3 kg?

  Reply
 3. jelena
  jelena says:

  Postovani, postoji li mogucnost da se napravi torta za 26.07 u obliku automobila BMW kabriolet u kome se voze mlada i mladozenja? Ukoliko moze koja bi bila cena za tortu od 5-6kg? Torta je poklon NIJE mladenacka.

  Hvala

  Reply

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>