Partizan torte

Torte za navijače Partizana

Predstavljamo vam Partizan torte, sa obeležjima FK Partizan koje su izašle iz naše radionice. Torte sa grbom Partizana, u obliku Partizanovog dresa i torte u obliku srca, za sve one koji nose Partizan u srcu.

Za sve navijače Partizana koji su se odlučili po pitanju izgleda torte, ostalo je još samo da odaberete ukus na ovom linku. To je lakši deo posla, jer ne možete da pogrešite, sve naše torte se pažljivo spremaju od najkvalitetnijih sastojaka. Uživajte.

38 Replies
« Pitanja od ranijeNovija pitanja »
 1. Jovana
  Jovana says:

  Interesuje me torta u obliku srca partizan, moze li da bude svarcvald, 1kg? Moze li da bude gotova do ponedeljka 24.02. i vrsite li dostavu? Hvala unapred.

  Reply
 2. Ljiljana Stevanović Rodić
  Ljiljana Stevanović Rodić says:

  Poštovani,

  zanima me da li možete da napravite tortu “Prtizan dres” ali košarkaški, da piše gore Kecman a dole ispod grba Neca? torta bi trebalo da ima oko 3 kilograma, da bude čokoladna i da bude dostavljena ili na kuću ili igraonicu u nedelju 15.09.2013.? koliko bi koštala?
  Hvala unapred.
  S poštovanjem
  ljiljana S.Rodić

  Reply
« Older CommentsNewer Comments »

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>