Svadbene torte

Moderne torte za venčanje prepoznatljivog ukusa

Trenutak koji očekujete – iznošenje vaše svadbene torte

Iznošenje svadbene torte i šampanjca na vašem venčanju je onaj trenutak na svadbi kada su sve oči uprte u vas dvoje. Tada se od torte očekuje da svojim izgledom još više naglasi slatko iščekivanje. Nekada, nevesta bi svoj prsten stavila u prvo zajedničko parče mladenačke torte i na taj način simbolično prihvatila bračnu ponudu.

Danas je svadbena torta simbol luksuza i ličnog stila neveste i često znak socijalnog statusa. Zato smo tu  da vam pomognemo da vaša svadbena torta blista vašim sjajem.

Ukus vaše svadbene torte

Kada se završi ceremonija razmene prvih zalogaja svadbene torte, torta se seče i deli sa gostima. Tada na scenu stupaju ukusi koje ste odabrali za vašu svadbenu tortu.

Neka gosti pamte i prepričavaju izgled i ukus vaše torte za svadbu. Neka uvek bude pomenuta kao jedna od najlepših i najukusnijih torti koju su imali prilike da probaju. To ćete postići na sledeći način…

Za vas smo pripremili odabrane ukuse za svadbene torte koji odišu kvalitetom, svežinom i pravom merom. Pogledajte ukuse.

0 Replies

Ostavite vaš utisak

Imate pitanje za nas?
Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>